Artan Lame l. Tiranë, 1967. Publicist, opinionist dhe koleksionist shqiptar. Studiues i historisë shqiptare, veprimtar i shoqërise civile për mbrojtjen e trashëgimise kulturore.

Leksionin e parë të këtij cikli e mbajti z. Artan Lame, koleksionist dhe njohës i shquar i numizmatikës dhe medalistikës shqiptare e osmane, si dhe studiues i historisë.

Artan Lame lidhur me këtë fakt deklaron se “ç’ka më ka bërë përshtypje janë pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura”. Ai shprehet se ky është.

Ver más de Artan Lame en Facebook. Iniciar sesión. o. Crear una cuenta nueva. Ver más de Artan Lame en Facebook. Iniciar sesión ¿Olvidaste tu cuenta? o.


FREE TRIAL !
Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame, ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të rinjtë. Ç’ka më ka bërë përshtypje janë pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të.

C’ka më ka bërë përshtypje jane pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura. Artan Lame Te lidhura Parashikimi i motit për datën 05 Janar 2018.

Drejtoritë rajonale të ALUIZN-it nga Shkodra deri Sarandë kanë shpërndarë njoftimin për vende të lira pune. Por kreu i ALUIZNI-it, Artan Lame, përmes një mesazhi ka vënë.

C'ka më ka bërë përshtypje jane pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura. Artan Lame 360grade.al/ Twitter A vazhdon Marrëveshja Rama-Basha.


Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame, ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të rinjtë. Ç’ka më ka bërë përshtypje janë pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të.

C’ka më ka bërë përshtypje jane pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura. Artan Lame Te lidhura Parashikimi i motit për datën 05 Janar 2018.

Drejtoritë rajonale të ALUIZN-it nga Shkodra deri Sarandë kanë shpërndarë njoftimin për vende të lira pune. Por kreu i ALUIZNI-it, Artan Lame, përmes një mesazhi ka vënë.

C'ka më ka bërë përshtypje jane pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura. Artan Lame 360grade.al/ Twitter A vazhdon Marrëveshja Rama-Basha.


Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame, ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të rinjtë, që kërkojnë një vend pune në këtë institucion. Pas disa

Komente në “Artan Lame Në keni perëndi mjaft me miq, merr fund ndërhyrja.”

Por kreu i ALUIZNI-it, Artan Lame. C’ka më ka bërë përshtypje jane pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura.

Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame. Ç’ka më ka bërë përshtypje janë pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura.


Kreu i ALUIZNI-t, Artan Lame, ka bërë një njoftim të veçantë sa i përket një konkursi për vende të lira pune në të gjitha drejtoritë Rajonale, që prej.

C’ka më ka bërë përshtypje jane pirgjet me dosje aplikimi dhe numri i madh i CV-ve të mbërritura. Ju lutem të gjithëve. Artan Lame Te lidhura.

Kreu i ALUIZN-t Artan Lame i ftuar në studion e Ora News, tha se procesi i legalizimeve mbyllet brenda dy viteve të para të këtij.Artan lame cv:

Rating: 87 / 100

Overall: 88 Rates